De werkcoach in de omgeving van Utrecht

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Als je op zoek bent naar werk, dan helpt onze werkcoach jou graag aan een baan in de omgeving van Utrecht. Baantraject in Utrecht is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in werkbegeleiding. Onze werkcoaches zorgen met hun jarenlange ervaring voor de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers.

Zoek je een werkcoach in de omgeving van Utrecht?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Hoe helpt een werkcoach jou bij jouw loopbaan?

Elke werkzoekende is uniek en de werkcoach waar jij aan gekoppeld wordt kijkt dus echt naar jouw behoeften en doelen. Weet je nog niet precies wat je zoekt, dan gaat de werkcoach met jou aan de slag door een persoonlijk plan op te stellen. Als erkend loopbaanadviseur kijken wij naar jouw kwaliteiten en jouw valkuilen. Ook krijg je vaardigheden aangeleerd die je echt nodig hebt om een passende baan te vinden. Zo krijg je bij ons een sollicitatietraining zodat je jezelf echt van je beste kant gaat laten zien bij een toekomstige werkgever. Door onze leerwerktrajecten ga jij aan de slag in een vakgebied wat jou interesseert.

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt

Heb jij moeite bij het vinden van een baan omdat je niet weet wat je leuk vindt of doordat je niet weet hoe je dit aan moet pakken? Onze werkcoach staat voor je klaar. Bekijk onze vacatures in de verschillende branches zoals de ICT, personenvervoer en installatietechniek. Neem contact met ons op of bel voor vragen naar 030-8509561.