Sollicitatietraining Utrecht

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Door een sollicitatietraining bij Baantraject in Utrecht te volgen, wordt het vinden van een nieuwe baan makkelijker. Een sollicitatieproces is vaak overweldigend en er komt van alles op je af. Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn zodat je je van je beste kant laat zien bij een eventuele nieuwe werkgever. Een sollicitatietraining geeft daarnaast ook je zelfvertrouwen een boost. Deze training laat je namelijk veel sterker in je schoenen staan.

Zoek je sollicitatietraining in de omgeving van Utrecht?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Wat houdt een sollicitatietraining in?

Wij helpen je graag door het geven van begeleiding bij het zoeken van een baan door onze sollicitatietraining aan te bieden. Door onze sollicitatietraining verbeter je jouw vaardigheden voor het sollicitatieproces. Onze werkcoach leert je hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en hoe je jezelf zo goed mogelijk laat zien aan de werkgever tijdens een sollicitatiegesprek. Daarnaast helpt ons team jou ook bij het in bedwang houden van je zenuwen door het geven van handige tips.

Laat ons jou helpen bij het vinden van een baan

Wij zijn een loopbaanadviseur met een ervaren team vol coaches die jou gaan helpen bij een sollicitatietraining. Als professioneel re-integratiebureau gaan we samen met jou aan de slag om jouw loopbaan een boost te geven. Dit doen wij door samen te werken met gemeentes en bedrijven. Wij betekenen graag wat voor jou, dus neem contact met ons op of bel naar 030-8509561 voor meer informatie.