Re-integratie in de omgeving van Utrecht

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Baantraject heeft al jarenlang ervaren met re-integratie door het aanbieden van banen in de omgeving Utrecht. Dit re-integratiebureau in Utrecht richt zich op het begeleiden van werknemers aan het arbeidsproces. Door ziekte of arbeidsongeschiktheid is het voor sommige mensen niet mogelijk om te werken of om aan werk te komen. Door re-integratie worden deze mensen bij dit bureau geholpen zodat ze hun loopbaan weer voortzetten. Wij helpen jou ook zodat jij jouw leven weer gaat oppakken.

Zoek je hulp bij het voorzetten van jouw loopbaan?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Hoe wordt er gezorgd voor re-integratie in de samenleving?

Wij hebben over de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd door verschillende samenwerkingen met gemeenten en bedrijven aan te gaan. Hierdoor is het mogelijk om als professioneel loopbaanadviseur te zorgen voor re-integratie. In ons re-integratiebureau werken ervaren coaches die mensen aan een baan helpen door passende loopbaanbegeleiding. Door eerst te luisteren naar jouw wensen en behoeften, maken we een persoonlijk plan met verschillende methodes. Deze methodes zijn jobcoaching, trainingen en het voeren van gesprekken. Begeleiding bij het zoeken van een baan is belangrijk, zodat jij zo lang mogelijk gelukkig bent in jouw loopbaan. Bekijk onze openstaande vacatures in verschillende branches.

Wij helpen jou om weer deel te nemen op de arbeidsmarkt

Ons re-integratiebureau helpt jou bij jouw loopbaanontwikkeling. Wanneer je een uitkering hebt, is het soms lastig om een baan te vinden. Bij ons ben je verzekerd van een deskundige en professionele aanpak door onze kennis van re-integratie. Wil jij hulp van ons re-integratiebureau? Neem dan contact met ons op of bel met een van onze medewerkers via 030-8509561.