Maatwerk coaching

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Bij Baantraject in Utrecht begeleiden we mensen in verschillende fases van hun loopbaan door maatwerk coaching. Onze maatwerk coaching is volledig afgestemd naar jouw persoonlijke wensen, doelen en behoeften. Wij geloven dat doelen pas echt gerealiseerd worden als hier een concreet actieplan voor is.

Ben je op zoek naar coaching?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Hoe wordt maatwerk coaching gerealiseerd?

Wij zijn een loopbaanadviseur met een ervaren team van coaches. De coach die jij krijgt toegewezen helpt jou door middel van passende loopbaanbegeleiding. Hierbij ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de coachgesprekken werk je aan je persoonlijke leerdoelen. Hierbij wordt er gekeken waar jouw vaardigheden en kwaliteiten liggen voor een toekomstige baan of studie. Ook helpen wij jou wanneer je hulp nodig hebt bij je huidige baan of bij loopbaanadvies voor een opleiding. Door deze belemmeringen weg te nemen ga je weer beter in je vel zitten.

Schakel ons in zodat wij samen met jou aan de slag gaan

Door onze maatwerk coaching zorgen wij op een effectieve manier voor het realiseren van jouw loopbaan doelen. Misschien heb je al gemerkt dat je met je Wajong- of WIA-uitkering lastiger aan werk komt. Met onze maatwerk coaching helpt ons team jou aan een werkplek die bij jou past. Schakel ons in wanneer je hulp nodig hebt of bel voor vragen naar 030-8509561.