Loopbaanadvies voor een opleiding

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan helpt Baantraject in Utrecht jou door middel van loopbaanadvies om een opleiding en werk te vinden. Wij helpen jou bij je carrière door advies op maat te geven. Zo maak je de juiste keuzes en weet je echt wat je doelen zijn. Ons team heeft ruime ervaring om jou hiermee te helpen.

Zoek je loopbaanadvies voor een opleiding?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Loopbaanadvies voor het zoeken van een opleiding en werk

Wij begeleiden werkzoekenden naar een baan. Onze professionele werkcoach gaat je helpen bij het ontdekken van jouw sterke kanten, interesses en ambities. Doordat de coach je loopbaanadvies geeft, ga je nadenken over opleidingen en banen die interessant zijn voor jou. Bij onze leerwerktrajecten is een combinatie van studeren en werken mogelijk. Bekijk de vacatures zodat je ziet in welke branches wij deze trajecten aanbieden. Ook wanneer je al een opleiding volgt, geven wij nog steeds loopbaanadvies. Dit doen wij door middel van ons UWV trajecten. Hierdoor leer je beter plannen of krijg je hulp bij het maken van huiswerk. Ook bij andere belemmeringen in je studie helpen wij jou.

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt

Wij zijn een loopbaanadviseur die jou helpt met loopbaanadvies zodat jij weer slag kan gaan met een opleiding of een nieuwe baan. Ook met je huidige studie helpen we je. Schakel ons in, want wij gaan jou zeker helpen. Neem contact met ons op of bel voor vragen naar 030-8509561.