Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten

Baantraject in Utrecht verzorgt verschillende leerwerktrajecten als je op zoekt bent naar werk. Leerwerktrajecten zijn er in verschillende vormen, maar ze bestaan altijd uit een combinatie van leren en werken. Zo is het mogelijk voor jou om in een andere richting te werken dan waar je in opgeleid bent of waar je ervaring in hebt. Vaak geldt er een baangarantie als je de opleiding goed weet af te ronden.

Wat is het voordeel van de leerwerktrajecten?

Tijdens onze leerwerktrajecten doe je direct ervaring op door naast te leren ook te werken bij een bedrijf uit ons netwerk. Je werkt voor een of meerdere dagen in de week. Wij zijn een erkend loopbaanadviseur dat gelooft dat werken en leren hand in hand gaan om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Wat je leert voer je natuurlijk gelijk uit in de praktijk. Onze carrière coach helpt je met de begeleiding bij dit traject door eerst een persoonlijk plan te maken. Ook tijdens het leerwerktraject blijft de coach je ondersteunen door vragen te beantwoorden en eventuele belemmeringen op te lossen.

Welke soorten trajecten zijn er?

Wij verzorgen leerwerktrajecten in verschillende branches. Denk hierbij aan trajecten om te leren en te werken in personenvervoer, ICT, installatietechniek, verzorging of als schilder. Kijk bij onze vacatures voor actuele leerwerk banen. Al de trajecten zijn in de omgeving van Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn.

Schakel ons in zodat jij jouw droombaan vindt

Door het geven van begeleiding bij het zoeken van een baan ga jij weer aan de slag. Bij onze leerwerktrajecten doe jij ervaring op in het werkgebied door te leren en te werken. Hierdoor versterk je je kwaliteiten en vaardigheden en til je jouw loopbaan naar een hoger niveau. Neem contact met ons op om te starten met een leerwerktraject of bel met een van onze medewerkers voor vragen via 030-8509561.