Leer Werk traject Elektrotechniek


Ben jij altijd handig geweest? Is klussen voor jou een makkie? Kun jij altijd netjes aangewezen instructies opvolgen? En kun jij overweg met machines en installaties? 
Wil jij graag werken in de Elektro- en Installatietechniek, maar heb je nog geen ervaring? Of heb je het nooit eerder aangedurfd om de stap te zetten? 
Grijp dan nú je kans en lees snel hoe jij meteen een baan hebt én het vak leert!

In januari 2020 gaan wij weer van start met een nieuw traineeship ‘Jij In De Elektro!’ Wil jij je omscholen naar een mooie functie binnen de Elektro- en Installatietechniek met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden? Iedereen die graag met zijn of haar handen werkt is welkom! 
Het is wel handig dat je een beetje een technische knobbel hebt (enige kennis van wis- en natuurkunde) en daarnaast is het omgaan met klanten ook belangrijk.

Tijdens je traineeship ga je bijvoorbeeld aan de slag als Monteur Service en Onderhoud en leer je alles over het aanleggen of onderhouden van installaties voor gas, water, centrale verwarming en riolering. Of je gaat de richting op van Elektriciën waarbij je alles leert over het aanleggen van elektrische installaties, het verbeteren van elektra en het repareren van de lichtinstallaties of groepenkasten wanneer het in storing raakt. Of misschien word jij wel die veelgevraagde loodgieter of ….

Kortom: Werken in de Elektro- en Installatietechniek is veelzijdig en afwisselend. 
Zie jij jezelf ontwerpen, installeren, leidinggeven, onderhouden en monteren?  

Het merendeel van de week werk je bij een installatiebedrijf in de regio Utrecht en daarnaast krijg je een docent die veel geduld heeft en die ervoor zorgt dat jij er komt! 

Je hoeft nu nog niks te kunnen, dat leer je met de opleiding. Voordat je start wordt er wel gekeken naar je persoonlijkheid en je capaciteit en die twee dingen samen bepalen of jij bij de studie en de daaraan verbonden bedrijven past. 

Wist je trouwens dat installatiemonteurs, lassers en loodgieters tot wel vierhonderd euro per maand meer verdienen dan in voorgaande jaren? Bedrijven hebben een nijpend tekort aan technisch personeel en ze bieden tegen elkaar op met hoge salarissen. Kortom het toekomstperspectief is goed en jongeren met een technische achtergrond hebben ook vaker een vast dienstverband en meer dan de helft heeft een vast contract. 

Dus, ben je leergierig, handig, nauwkeurig en pak jij de dingen op? Meld je dan aan bij ons programma en dan leiden wij je op tot het Elektro- en Installatie-talent van de toekomst. Bel naar Baantraject, 030-8509561 en dan kijken we samen met jou hoe we verder kunnen! Een mailtje sturen kan ook, info@baantraject.nl 

Deze leerbaan met baangarantie is in het bijzonder geschikt voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld een Wajong of een gemeentelijke uitkering).

Print Friendly, PDF & Email