Jobcoaching

De coach voor loopbaanbegeleiding

Als je aan een nieuwe baan gaat beginnen, is het handig om een coach te hebben die je helpt door middel van loopbaanbegeleiding. Dit geldt ook als je al een baan hebt. De jobcoach van Baantraject in Utrecht ondersteunt en helpt jou bij allerlei zaken die met jouw werk te maken hebben. Samen met jou en jouw leidinggevende zorgen we ervoor dat alles op het werk op rolletjes loopt. Dit gaat bijvoorbeeld over dingen die je lastig vindt op werk, zoals het stroeve contact met collega’s. Kortom, onze jobcoach helpt jou bij je loopbaan door middel van coaching en een traject dat bij jou past.

Wanneer kom je in aanraking met een coach voor loopbaanbegeleiding?

Het UWV bekijkt of je recht hebt op een jobcoach die jou helpt met coaching bij jouw loopbaan. Wij bieden ook een UWV leertraject aan. Heb je een Wajong uitkering, dan is het heel vaak mogelijk dat je een coach voor loopbaanbegeleiding krijgt via de gemeente. Soms kan de organisatie waar je werkt ook zorgen voor zo’n coach die je ondersteunt door middel van loopbaanbegeleiding. Dit wordt interne jobcoaching genoemd. Regelt een werkgever dit niet en moet je zelf op zoek naar een jobcoach voor jouw loopbaan, dan wordt dit externe jobcoaching genoemd. Hier helpen onze medewerkers je graag mee.

Waar helpt deze coach jou mee?

Een jobcoach helpt jou bij het ontwikkelen van jouw loopbaan door middel van een traject met coaching. Wanneer je al werk hebt, helpt deze coach jou ook met loopbaanbegeleiding door belemmeringen op de werkplek weg te nemen. Hierbij neemt de coach een sturende of coachende houding aan om de loopbaanbegeleiding extra goed te laten verlopen. Andere taken van de jobcoach zijn bijvoorbeeld aanwezig zijn bij jouw werkbesprekingen of jou helpen bij een inwerkperiode. Jouw loopbaan staat centraal en door een persoonlijk traject met maatwerk begeleiding krijg je de juiste coaching.

Neem contact met ons op zodat wij een coach voor je regelen

Heb jij een coach voor loopbaanbegeleiding nodig? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden. Als loopbaanadviseur bieden we een traject op maat aan door middel van coaching zodat jij jouw loopbaan weer voortzet. Hierbij kijkt de werkcoach naar jouw situatie, worden er doelen gesteld en aan deze doelen gewerkt door middel van een plan van aanpak. Neem contact met ons op of bel naar 030-8509561 voor de mogelijkheden voor een traject voor jouw loopbaan!