Begeleiding bij het zoeken van een baan

✓ Ondersteuning bij studie
✓ Begeleiding naar werk
✓ Samenwerking met UWV

Baantraject in Utrecht helpt jou door begeleiding aan te bieden bij het zoeken naar een baan. Het zoeken van een baan is een behoorlijk overweldigend proces waarbij de moed je in je schoenen kan zakken. Vooral als je een Wajong- of een WIA-uitwerking hebt is de zoektocht naar een baan soms extra lastig en misschien heb je dit al ondervonden. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen in het proces staat en wij nemen graag jouw zorgen over.

Zoek je begeleiding bij het zoeken naar een baan?

Neem contact met ons op
Baantraject BV

Wij bieden professionele begeleiding aan bij het zoeken van een baan

Wij zijn een erkend loopbaanadviseur met jarenlange ervaring in werkbegeleiding. Onze carrière coach helpt jou door het geven van begeleiding zodat het zoeken van een baan je beter af gaat. Samen kijken jullie eerst naar jouw kwaliteiten en vaardigheden. Ook worden je ontwikkelingspunten en valkuilen besproken zodat jij je blijft verbeteren. Wanneer het duidelijk is waar jij naar op zoek bent, kijken jullie samen naar de openstaande vacatures. Wij geven jou ook graag advies voor een passende opleiding. Je kiest dus of je wilt leren, werken of een combinatie hiervan.

Schakel de hulp in van onze specialisten

Wij begrijpen het als je begeleiding nodig hebt bij het zoeken van een baan en wij geven jou maar al te graag hulp. Til jouw loopbaan naar een hoger niveau door ons in te schakelen. Je doet dit dus niet alleen. Neem contact met ons op of bel met een van onze medewerkers via 030-8509561.